Litt om meg..

Kan jo kanskje si noen ord om meg selv før jeg setter igang her :)

Heter Robert og er 26 år (tror jeg holder bosted og etternavn skjult, iallefall inntil videre :) ) har 2 flotte barn og ei nydelig samboer.

Har aldri vært noe super aktiv, men i perioden etter at jeg møtte min samboer så trente jeg rundt 5 ganger i uken og var i relativt god form. Er ikke helt sikker på hva jeg veide, men lurer på om det var rundt 75-80 kg. Tiden gikk og kjærligheten blomstret, det gjorde også lysten på mat og godsaker, kombinert med roligere filmkvelder. Etterhvert som unge nr 1 kom, så ble det bare mer av dette og mindre av fysisk aktiviteter. Det skal da sies at jeg har vært en ivrig "jojoslanker" og innimellom alt dette så har vekten min gått mye opp og ned. Men den har aldri klart å holde seg stabilt på det jeg ønsker..

Mye av grunnen kan jo kanskje være mitt evige søtsug etter sjokolade. For en ting er sikkert, og det er at sjokolade er det beste som fins!! Og en typisk kveld kan godt bestå av både 1 og 2 200grams melkesjokolader.. gjerne blandet med noe seigmenn og andre typer goddis..ingen problem det nei. Og det værste er jo at jeg aldri blir kvalm..litt skummelt egentlig :/

Etter en tid kom unge nr2 og vi hadde nå fått oss eget hus i tillegg. Dette førte da til enda mindre tid til å tenke på sin egen helse, men merkelig nok mer tid til sofakos. Vekta raste av sted og sist gang jeg veide meg hadde jeg bikket 100kg (og da snakker vi dessverre ikke mye muskelmasse).

Så det var litt om meg, lurer dere på noe så er det bare å spørre :)

Kan nevne at gjennom hele skoleperioden så fikk jeg såvidt ståkarakterer når det gjaldt norsk stil o.l. så ikke forvent dere så alt for mye om skrivingen min! :p

Håper dere vil følge med på dette "prosjektet" her og legg gjerne igjen noen kommentarer så motivasjonen min øker litt mer :)

-robert

2 kommentarer

Silje

03.jan.2011 kl.22:22

Blir spennende å følge med..:D

calere

03.jan.2011 kl.22:29

Takk for det Silje og takk for at du følger med :) Er like spent selv, og håper at å gjøre det på denne måten vil øke motivasjonen min og forhåpentligvis nå målet mitt :)

Skriv en ny kommentar

calere

calere

26, Agdenes

Hei! Jeg heter Robert og er fra vestlandet en plass. I denne bloggen kan du følge min kamp mot kiloene. Denne gangen skal det gå! :)

Kategorier

Arkiv

hits