9.januar og...

...andre dag av bursdagen i boks!

I dag har vi hatt barneselskap med mye fart og moro. Vi var vel rundt 12 unger og fult kjør. Og bursdagsbarnet hadde det kjempe gøy, og endelig fikk han det han ønsket seg siden jul: KAPTEIN SABELTANN SVERD!!! hehe..er ikke mer som skal til for å glede han :)

Men alt har ikke bare vært fryd idag. Med slike selskap følger det som oftest med mye, og gode, fristelser. Og må si det, at det var vanskelig å gå forbi sjokoladekaken flere ganger idag! Men merker at viljestyrken har økt, for jeg har enda ikke spist noe søtsaker idag :)

Og noe av grunnen til at viljestyrken har blitt såpass sterk, er at jeg har satt meg et mål. Og det målet vil jeg holde. Må bare klare det! Og målet er like enkelt som det er genialt:  Å kunne ta med seg ungene på svømmehallen!?!

Siden jeg var liten så har jeg elsket alt som har med vann å gjøre. Dykking har jeg også drevet med. Men etter hvert som vekten har økt, så har det kommet en mental sperre som har hindret meg i å ta av meg så mye klær ute blant folk. Denne vil jeg nå få vekk, og få det til å bli komfortabelt å gå i bar overkropp ute blant folk. For er det en ting jeg ønsker at ungene mine kan, er det å svømme. Siden vi bor nært havet, og har familielandsted på en øy, så er det egentlig et must for dem å kunne dette. Selvfølgelig (/forhåpentligvis) så lærer de det på skolen, men jeg vil ha gleden av å kunne lære vekk dette til dem. SÅ her må jeg virkelig bare stå på !

Jess da! Det var litt om den dagen, så da bare slenger jeg ut dagens måltider også:

  • Frokost:  1 knekkebrød med hvitost og kaviar
  • Lunsj: 1 knekkebrød med hvitost og kaviar
  • Mellom: Frukt (eple, appelsin, druer)
  • Middag: Pitabrød med kylling og salat
  • Mellom: 1 kiwi
  • Kvelds: 1 grov skive med hvitost og skinke

 

5 kommentarer

Nina ilaha =)

09.jan.2011 kl.21:42

ha en fin kveld :D

calere

09.jan.2011 kl.21:46

Takk, og samme til deg også :)

Hanne-Kamilla

09.jan.2011 kl.21:51

Så utrolig flink du er!

Jeg har laget en liten utfordring som handler litt om nettopp det å være glad i seg selv. Du som har satt deg et klart mål og som virker motivert; kan du ikke skrive litt om de tingene du er fornøyd med og liker med deg selv? Jeg tror det er viktig å huske på de gode tingene også når man prøver å endre på de man ikke er like fornøyd med. Uansett - masse lykke til videre! :)

slankerinna

09.jan.2011 kl.23:38

Synes du har spist litt veldig lite i dag.Men så flink du er som holdt deg unna sjokoladekaka!Det krever styrke,i alle fall når du er så glad i sjokolade.(noe jeg også er)Måtte le litt av at kaptein sabeltann sverdet var favoritten.Slik er det her og,vi har to små,minsten på 2 1/2 fikk sverd av tanta,dette blei fryktelig galt for tulla mi,så vi endte med å gå å kjøpe til henne og.Nå er de strålende fornøyde.Dem pleier å stå på spisestuebordet mens dem ser seg i speilet og synger kapteinsabeltann for full hals.Hatter har dem på seg og sverdet holder de høyt hevet.hehe..nydelig.Mitt mål er å gå i bikini til sommeren,det blir mye bading her og:)

Du virker veldig motivert så er sikker på at du klarer dette:)

calere

10.jan.2011 kl.14:44

Takk, Hanne-Kamilia! Skal ta å se på den utfordringen din, men vet ikke om jeg får tiden til å gjøre det i dag. Men skal ha den i bakhodet :)
Slankerinna: Jo, ser den. Ble litt mye frem og tilbake i går med tanke på barnebursdagen, så var ikke dietten som stod i fremste rekke da. Fruen tok heldigvis med seg restene av kakene på jobben, så da er de vekke fra huset :) puuhh!
Hehe..rart hvordan kaptein sabeltann engasjerer unger. Han var dessverre ikke noe for meg når jeg var liten, men slik som jeg ser hvor glad eldste mann er i han så må jeg si jeg er litt misunnelig! :P Vi får bare stå på begge to, så klarer vi dette her! Takk for hyggelig kommentar, og stå på videre der også :)

Skriv en ny kommentar

calere

calere

26, Agdenes

Hei! Jeg heter Robert og er fra vestlandet en plass. I denne bloggen kan du følge min kamp mot kiloene. Denne gangen skal det gå! :)

Kategorier

Arkiv

hits